JV Hirsi Oy – Perinteisiä hirsirakennuksia

Juuremme

Perinteinen tyyli, modernit menetelmät

JV Hirsi on yrittäjä Jarmo Väisäsen pitkään hautunut idea rakentaa perinteisiä hirsirakennuksia jokaisen käyttöön. Rakennusmateriaaleina käytetään pohjoisen puuta, eli mäntyä ja kuusta – aivan kuten aina ennenkin. Yrityksen tarkoituksena on tarjota asiakkailleen juuri heidän toiveidensa mukaisia ratkaisuja, eli asiakkaan toiveesta voimme jättää nikkaroinnin varaa, tai voimme valmistaa täysin valmiin “avaimet käteen” -kokonaisuuden.

Aito palo hirsirakentamiseen

Kaikki alkoi arvostuksesta käsityöhön. Nuoruudesta saakka Jarmo Väisästä on kiinnostanut perinteinen rakennusosaaminen ja hirrenveisto. Suorinta tietä ei kuitenkaan hirsirakentamiseen elämässä päästy, vaan muut työt veivät välillä Etelä-Suomeen sekä Baltiaan. Nuoruudesta saakka ollut arvostus käsityöhön ei kuitenkaan hälvennyt vuosien saatossa, ja kun mahdollisuus palata hirsirakentamiseen tuli, piti tähän tilaisuuten tarttua. Nyt on oikea hetki keskittyä siihen, mihin sisältä löytyy palo. 

Jonkun toisen mielestä rakentamisen pariin voisi päästä helpompaakin reittiä, mutta perinteinen, maanläheinen ja käsin tehty hirsirakentaminen on taito, jota Väisänen haluaa vaalia omalla toiminnallaan. Yhtenä syynä lienee materiaali, sillä pohjoisen puusta rakennettu hirsirakennus on kestävä, esteettisesti näyttävä ja rakennuksessa on omalaatuista tunnetta, jota vain hirsirakennuksissa voi olla. 

Arvostamme edelleen perinteitä rakentamisessa, mutta hyödynnämme myös nykyteknologiaa, jotta jokaisella asiakkaallamme on mahdollisuus juuri sellaiseen hirsirakennukseen, joka tuntuu omalta. Kunhan rakennukselle on oma paikkansa, niin teemme asiakkaillemme rakennuksia aina kehikosta täysin valmiiseen pakettiin pohjia ja kattoja myöten.

Etuinamme ovat aito maanläheisyys, kykymme keskustella asiakkaidemme kanssa sekä näppärä ja joustava toimintatapamme, joihin jo useat asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. 

Valitse sopivin toimitustapa

Kysy lisää vaihtoehdoista

Käyttövalmis hirsiunelma

Helpoin tapa päästä nauttimaan omasta hirsirakennuksesta on tilata meiltä valmis paketti. Riittää kunhan sinulla on mökille tai saunalle paikka, olkoon järven rannalla tai takapihalla, niin teemme sinulle kaiken valmiiksi – pohjasta kattoon.

Tee se itse -paketti

Asiakkaan toiveesta teemme asiakkaalle vaikka pelkän kehikon, josta asiakas voi jatkaa itse rakentamista juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Toimitusmalli sopii loistavasti niille, jotka jakavat kanssamme intohimon rakentamiseen.